Procés de la pàgina 42

Com a contraposició a la pàgina que us mostrava l’altre dia, on a l’esborrany gairebé tot era per decidir i em reservava una certa llibertat a l’hora de destriar els enquadraments i els decorats, avui us vull mostrar aquesta altra pàgina on, ja des de l’esbós, tot està ben tancadet i definit. Aquí podeu veure l’esborrany:

esborrany42

Com podeu veure pel tamany dels quadrats de la pàgina, el dibuix és bastant petit, potser és un A8, i tot i així, ja hi són tots els elements que sortiran a la pàgina definitiva. Aquesta és una pàgina molt dinàmica, i com sempre em passa en aquests casos, en els primers esbossos és quan el dibuix queda més dinàmic, més espectacular.

Aquí podeu veure la primera etapa del llapis, en tamany DIN-A3.

llapis42

Com ja sabeu, aquest llapis el repasso a la pantalla de llum de cara a aconseguir un dibuix més net (és el que anomeno entintat), i generalment aquí el traç guanya en netedat, però perd en dinamisme. En aquest sentit, hi ha fantàstics autors com Alex Alice, o el mateix Juanjo Guarnido de qui envejo el dinamisme que aconsegueixen transmetre amb les seves tintes, sense perdre ni mica de la intensitat dels llapis. És aquest un punt en el que actualment miro de treballar-hi.

tinta42

A continuació, l’etapa de les ombres en aquarel·la, que en aquest cas funciona bastant bé de cara a representar les flames:

ombres42

Finalment, el color, amb els colors ben intensos de les flames i que han d’aconseguir l’atmosfera carregada que l’escena requereix.

color42

Gràcies per la visita!

Eduard

Anuncis

One response to “Procés de la pàgina 42

  1. Manoi. I quin dibuixant no enveja en Guarnido? (^^)

    No és en absolut desencoratjador pensar que un encara no hi arriba.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s