Còmic, ciència i tecnologia. Ramon Llull a la UPC.

El proper dijous 18 de Febrer a les 19.00h tindrà lloc la primera xerrada del Cicle de lectures del projecte d’investigació “Còmic, ciència i tecnologia”, que girarà al voltant del còmic del Ramon Llull. La controvèrsia jueva.

Aquí teniu informació sobre la xerrada:

El projecte d’investigació, Còmic, ciència i tecnologia” que organitza el professor de la UPC Jordi Ojeda, va néixer amb l’objectiu de divulgar la ciència i la tecnologia a la societat utilitzant el còmic com a instrument pedagògic. Ha organitzat nombroses exposicions, conferències i artícles i alguns actes com, entre d’altres,  l’interessant cicle de conferències “La física de los superhéroes, cuando la ciencia puede ser divertida” o la recent “La luz de Paco Roca“, al voltant de l’obra del genial dibuixant.

L’acte tindrà lloc a l’Aula Capella de l’edifici de l’Escola d’Enginyers Industrials de Barcelona. L’entrada és gratuïta i tothom que vulgui venir a xerrar una estona sobre còmic, ciència i Ramon Llull serà del tot benvingut!

A la xerrada m’acompanyaran l’Alexandre Martinez Giralt, historiador i prologuista del còmic (i que ja és un expert en aquesta mena d’actes) i el professor Jordi Ojeda, a qui li vull agrair especialment que hagi pensat en el meu còmic per a encetar aquest cicle de lectures. Per a mi té una significació especial ja que, com sabeu, jo vaig estudiar a l’Escola d’Enginyers i d’alguna manera estic acomplint el somni d’unir les dues professions a les que m’he dedicat fins ara.

L’adreça és:

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona ETSEIB.

Avda. Diagonal, 647, 08028 Barcelona

Us hi espero!

Eduard

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s